Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

ZEMLJAK IN POKERšNIK BREZ IZLOčILNIH BOJEV

Slovenska odbojkarja na mivki Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik sta nastopila na turnirju svetovne serije Beach Pro Tour Futures na grškem Rodosu. V glavnem delu tekmovanja sta izgubila oba obračuna in se tako nista uvrstila v izločilne boje.

Preberi več
Aleš Oblak

NA DRUGI TEKMI USPEšNEJšI HRVAšKI ODBOJKARJI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v Hali Tivoli v Ljubljani odigrala drugo pripravljalno tekmo proti Hrvaški. Po včerajšnji zmagi naših s 3:0 so bili tokrat z 0:3 (-21, -20, -19) uspešnejši gostje. Novi pripravljalni tekmi Slovenijo čakata že v torek in sredo v Srbiji.

Preberi več
Aleš Oblak

ČEHINJE PRIčAKOVANO BOLJšE OD SLOVENK

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je odigrala še predzadnjo pripravljalno tekmo pred začetkom srebrne evropske lige. Varovanke Marca Bonitte so se v Mislinji pomerile s Češko in izgubile z 0:3 (-22, -15, -18).

Preberi več
CEV

ROPRET V NASLEDNJI SEZONI V SLOVITI PERUGII

Slovenski odbojkarski reprezentant Gregor Ropret je postal član enega najboljših klubov na svetu. V prihodnji sezoni bo namreč nosil dres italijanske Perugie, s katero je podpisal enoletno pogodbo.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI NA PRVI TEKMI BOLJšI OD HRVATOV

Slovenska moška izbrana vrsta je v Ljubljani igrala prvo pripravljalno tekmo v letošnji sezoni. Tekmeci naših odbojkarjev so bili Hrvati, zmage s 3:0 (23, 24, 17) so se veselili varovanci Marka Lebedewa.

Preberi več
skupinska fotografija OK Triglav Kranj in Veterani Slovenija

V SOBOTO MEDNARODNI TURNIR VETERANOV

V soboto, 21. maja bo odbojkarsko društvo Veterani Slovenija, v sodelovanju z občino Braslovče in odbojkarskim klubom Braslovče, organiziralo mednarodni turnir veteranov v kategoriji 56+.

Preberi več
BeachParaVolley

SLOVENIJA NA TURNIRJU BEACHPARAVOLLEY

Slovenija je turnirju v italijanskem Bibione-ju dosegla končno 6. mesto. Poljska je osvojila zlato, Slovaška srebro, Italija pa bron. Turnir BeachParaVolley je potekal med 13. in 15. majem.

Preberi več
klubski arhiv

KADETINJE ZAKLJUČILE S SEZONO

V Črnučah smo danes dobili državne prvakinje v kategoriji kadetinj. Zlato odličje so osvojile odbojkarice ATK Grosuplja, srebrna medalja je pripadla ekipi Vital Ljubljana, bronasta pa odbojkaricam iz Braslovč.

Preberi več
cifu

ZEMLJAK IN POKERŠNIK DO 4. MESTA V MADRIDU

Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik sta na turnirju Madrid Pro Tour Futures dosegla končno 4. mesto. V polfinalu sta ju premagala Španca, na tekmi za 3. mesto pa sta premoč morala priznati Nizozemcema.

Preberi več
klubski arhiv

DOBILI SMO DRŽAVNE PRVAKE MALE ODBOJKE

Sezona male odbojke se je zaključila v Mariboru in Kočevju. Državne prvakinje so postale odbojkarice iz Prevalj, državni prvaki pa odbojkarji iz Mislinje.

Preberi več