Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

PRVI čLANSKI TURNIR GOSTI PREDDVOR

Državno prvenstvo v odbojki na mivki v sezoni 2021 bo že tradicionalno odprl turnir najmočnejšega A ranga v Preddvoru, ki bo potekal 18. in 19. junija.

Preberi več
Ninesquared

ODBOJKARSKE REPREZENTANCE V NINESQUARED

Slovenske reprezentance v odbojki in odbojki na mivki lahko v sezoni 2021 spremljamo v novih oblačilih. Odbojkarska zveza Slovenije in Ninesquared sta se namreč dogovorila za dolgoročno sodelovanje.

Preberi več
FIVB

SLOVENSKI ODBOJKARJI KREPIJO MOčNE TUJE KLUBE

Slovenski odbojkarski reprezentanti krepijo močne tuje klube. Kapetan izbrane vrste Tine Urnaut bo v prihodnje nosil dres Jastrzebski Wegiela, iz Francije se v Grčijo seli Alen Pajenk, Gregor Ropret bo branil barve francoskega Cambrai Volleyja.

Preberi več
klubi

KADETSKA NASLOVA ŠEMPETRU IN SALONITU

V Šempetru in Braslovčah je potekal pravi odbojkarski praznik, saj smo po tekmah male odbojke na parketu spremljali še štiri najboljše kadetske ekipe. Kadeti so se med seboj pomerili v Kanalu, naslova državnih prvakov sta se veselila SIP Šempeter in Salonit Anhovo.

Preberi več
klubi

ZLATI ODLIčJI NA RAVNE IN V KANAL

Ta vikend se je zaključilo državno prvenstvo v mali odbojki, naslova državnih prvakov so se veselili odbojkarji Fužinarja Sij Metala Ravne, zlato odličje pri deklicah pa so si priigrale odbojkarice Neptuna iz Kanala.

Preberi več
FIVB

ČEBULJ REKORDER, ROPRET NAJBOLJšI PODAJALEC

Slovenski odbojkarji še naprej navdušujejo z nastopi v elitni Ligi narodov, o kakovosti naših reprezentantov priča tudi individualna statistika, ki v sam vrh uvršča Gregorja Ropreta, Klemna Čebulja, Jana Kozamernika in Janija Kovačiča.

Preberi več
FIVB

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA DO PETEGA MESTA

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta na turnirju svetovne serije v Sofiji osvojili peto mesto. Danijel Pokeršnik in Črtomir Bošnjak sta tekmovanje zaključila na 13. mestu.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKAM BRON V SREBRNI EVROPSKI LIGI

Slovenske odbojkarice so v srebrni evropski ligi osvojile končno tretje mesto. V malem finalu zaključnega turnirja v Mariboru so naša dekleta s 3:1 (21, -23, 23, 16) premagala Portugalsko in se za zaključek reprezentančne sezone veselila bronastega odličja.

Preberi več
Aleš Oblak

GASPARINI IN KLOBUčAR OSTAJATA V CALCITU

V taboru slovenskih pokalnih zmagovalcev, Calcit Volleyja, so najprej rešili vprašanje trenerja, v novi sezoni jih bo vodil njihov nekdanji igralec, Matija Pleško, še najmanj leto dni pa bosta kamniški dres nosila reprezentanta Mitja Gasparini in Jan Klobučar.

Preberi več
FIVB

PO PETIH NIZIH V RIMINIJU PADLI šE RUSI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v elitni Ligi narodov slavila še sedmič. Na deveti tekmi turnirja v Riminiju so se naši fantje veselili zmage nad Rusijo, ki so jo odpravili s 3:2 (-19, 23, -22, 20, 8).

Preberi več