Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK SIP Šempeter

POKAL SAVINJSKE DOLINE V MALI ODBOJKI

Že 8. Pokal Savinjske doline v mali odbojki, ki se je v soboto odvijal v Šempetru in okolici, je privabil rekordnih 96 ekip deklic in dečkov, skupno pa kar 1100 otrok iz vse Slovenije. Prizadevni organizatorji iz OK SIP Šempeter so znova poskrbeli za pravi odbojkarski praznik.

Preberi več
VolleyballWorld

KOTNIKOVA IN LOVŠINOVA TOKRAT NA KITAJSKEM

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin v četrtek v Xiamenu na Kitajskem začenjata z nastopi na turnirju svetovne serije Beach Pro Tour. Slovenki, ki se bosta najprej borili za uvrstitev na glavni del turnirja, na svoji prvi nasprotnici še čakata.

Preberi več
Aleš Oblak/klubi

ACH VOLLEY LJUBLJANA DO 20. NASLOVA PRVAKA

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so si na tretji tekmi finala Sportklub prve odbojkarske lige priigrali zmago nad Calcit Volleyjem in osvojili naslov državnih prvakov. To je jubilejna 20. lovorika za ljubljanski klub.

Preberi več
klubi

KADETI SO SE BORILI ZA FINALE

Pred kadeti je le še zadnje dejanje prvenstva, saj sta pretekli konec tedna že potekala polfinalna turnirja. Kadetinje so igrale tekme 7. kroga prvenstva.

Preberi več

BOSTA PRVAKA ZNANA ŽE SREDI TEDNA?

Sportklub prva odbojkarska liga za moške in ženske je v zadnji fazi. Sredi tedna bodo na sporedu tretje tekme finala. Odbojkarice Calcit Volleyja in odbojkarji ACH Volleyja bodo v primeru uspeha na domačem igrišču državni naslov osvojili že na tretji tekmi.

Preberi več
Aleš Oblak

LJUBLJANČANI JUTRI PO DVAJSETI NASLOV PRVAKOV

Z jutrišnjo tretjo finalno tekmo v Hali Tivoli, ki se bo začela ob 18. uri, se nadaljuje boj za naslov državnega prvaka pri moških v tej sezoni. Aktualni slovenski prvaki, odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana, so po dveh odigranih tekmah v odličnem položaju.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIČANI ODLOČENI, DA FINALE ŠE NI KONČAN

Odbojkarji Calcit Volleyja bodo n tretji tekmi finala Sportklub prve lige v sredo, ob 18. uri, gostovali v ljubljanskem Tivoliju. Prvi dve tekmi finalne serije je dobil ACH Volley Ljubljana, Kamničani pa so čvrsto odločeni, da se v soboto še enkrat vrnejo v svojo dvorano.

Preberi več
Aleš Oblak

MARIBORČANKE OSTAJAJO V IGRI ZA NASLOV

Odbojkarice Nove KBM Branik so na tretji tekmi finala Sportklub odbojkarske lige dosegle zmago v gosteh pri Calcit Volleyju in zaostanek v zmagah znižale na 1:2. Rezultat srečanja je bil 2:3 (-21, -17, 23, 25, -8).

Preberi več
Klemen Brumec/klubi

KAMNIČANKE IN LJUBLJANČANI DO DRUGE ZMAGE

Odbojkarice Calcit Volleyja so slavile tudi na drugi tekmi finala Sportklub prve odbojkarske lige za ženske. Na gostovanju pri Novi KBM Branik so bile boljše po petih nizih. Še drugič so v finalu zmagali tudi igralci ACH Volleyja Ljubljana, in sicer z 0:3 na gostovanju v Kamniku.

Preberi več
Aleš Oblak

REPREZENTANTI V TUJINI

Tako kot v Sloveniji se tudi v tujini odbojkarske lige počasi približujejo h koncu. Nekaj slovenskih reprezentantov v tujini je že zaključilo s sezono, drugi pa se v Italiji, Nemčiji, Romuniji in Grčiji borijo za najvišja mesta.

Preberi več