Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA SLAVIL TUDI PROTI MYJAVI

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so v sklopu srednjeevropske lige MEVZA zmagali tudi drugo tekmo na Slovaškem in tako v letošnji sezoni ostajajo neporaženi. Z rezultatom 1:3 so odpravili ekipo TJ Spartak Myjava ter tako zasedajo vrh prvenstvene lestvice.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT VOLLEY šE BREZ ZMAGE V LIGI MEVZA

V tekmi petega kroga srednjeevropske lige so odbojkarji Calcit Volleyja doma izgubili proti ekipi SK Zadruga Aich/Dob z 2:3 (-21, 22, -17, 22, -12). Kamničani se bodo v soboto, 23. oktobra, ob 18. uri, v Murski Soboti pomerili z domačo Panvito Pomgrad.

Preberi več
ParaVolley Europe

PADLA šE POLJSKA, SLOVENCI ZA 9. MESTO

Slovenske odbojkarice so na evropskem prvenstvu v odbojki sede v Turčiji nanizale še eno izjemno predstavo in s 3:1 (-22, 8, 15, 14) odpravile Poljsko. Naši odbojkarji so morali na prvi tekmi izločilnih bojev z 0:3 (24, 12, 20) priznati premoč Nizozemcem.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI ODBOJKARJI žE OPOZARJAJO NASE

Slovenski reprezentanti in reprezentantke imajo za seboj uspešen teden v tujih prvenstvih po vsej Evropi. Rok Možič je bil odličen v vrstah Verone, Dejan Vinčić in Klemen Čebulj pa sta bila v tem krogu izbrana za najboljša igralca svojih moštev, Friedrichshafna in Asseco Resovie.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE V KEMERJU žE DO TRETJE ZMAGE

Slovenska reprezentanca v odbojki sede je na evropskem prvenstvu v Kemerju zmagala še tretjič, potem ko je z izjemno predstavo s 3:0 (17, 22, 23) odpravila Finsko. Naša moška izbrana vrsta pa je morala danes priznati premoč Rusiji, paralimpijski podprvaki so bili prepričlj

Preberi več
Aleš Oblak

LJUBLJANčANI šE DO PETE ZAPOREDNE ZMAGE

Že tretje gostovanje ACH Volleyja v manj kot tednu dni je ljubljanski vrsti prineslo novo zmago na tekmi srednjeevropske lige MEVZA proti slovaški VKP Bratislavi. Tudi tokrat so Ljubljančani slavili brez izgubljenega niza, v manj kot uri in pol.

Preberi več
Aleš Oblak

UBRANILE DVE ZAKLJUčNI žOGI ZA DVE TOčKI

Odbojkarice Calcit Volleyja so na tekmi petega kroga srednjeevropske lige v gosteh premagale domači Vasas iz Budimpešte s 3:2 (-18, 13, 22, -19, 14).

Preberi več
ParaVolley Europe

MIHORKO OSTAJA NA čELU PARAVOLLEY EUROPE

Branko Mihorko bo še naprej vodil evropsko zvezo za para odbojko, Para Volley Europe. V turškem Kemerju, ki te dni gosti evropsko prvenstvo, so mu predstavniki 26 držav članic zaupali nov štiriletni mandat.

Preberi več
Aleš Oblak

MARIBOR IN ACH VOLLEY DO VODSTVA TREH TOčK

V soboto so potekali novi derbiji v 1. Sportklub odbojkarski ligi za moške. Do svoje tretje zmage sta prišli ekipi Merkur Maribor in ACH Volley Ljubljana, Calcit Volleyu pa si je uspelo priigrati prvo zmago.

Preberi več
Aleš Oblak

NA VRHU SIP ŠEMPETER IN OD KRIM

V soboto je na tekmah Sportklub 1A odbojkarske lige za ženske do novih treh točk uspelo priti ekipam Nova KBM Branik, SIP Šempeter, Ankaran in OD Krim. Na lestvici so z devetimi točkami povedle Šempetranke in Krimovke.

Preberi več