Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

PESTRO POLETJE NA MIVKI

Sezona dvoranske odbojke se počasi bliža koncu. Vse bližje so poletne temperature, ki bodo vabile na plano. Poletje bo prineslo tudi pester program v odbojki na mivki.

Preberi več
OZS/Kolektiff Images

PRED čETRTFINALOM - IZ TABORA NOVE KBM BRANIK

Ta konec tedna se začenja četrtfinale Sportklub prve odbojkarske lige za ženske. Novopečene pokalne prvakinje iz Maribora čaka obračun z ekipo iz Grosuplja. Nova KBM branik ima pred seboj jasen cilj, želi si nastopa v finalu.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAčENJA SE čETRTFINALE DRžAVNEGA PRVENSTVA

Odbojkarice in odbojkarji bodo v soboto igrali prve tekme četrtfinala državnega prvenstva in se tako podali v boj za polfinale. Na sporedu bo vseh osem obračunov, po štirje v ženski in moški konkurenci, povratna srečanja pa bodo 29. marca.

Preberi več
Aleš Oblak

IZ TABORA CALCIT VOLLEYJA- Z RIBIčEM NA KLOPI

Odbojkarice Calcit Volleyja so pred začetkom končnice ostale brez svojega prvega trenerja, Gregorja Rozmana, ki je odstopil iz zdravstvenih razlogov. Tako bo branilke naslova prvakinj do konca prvenstva vodil Gašper Ribič, prvič v soboto, ob 17.30, proti Luki Koper.

Preberi več
Aleš Oblak

IZ CALCIT VOLLEYJA - PRVA OVIRA RAVENčANI

Odbojkarji Calcit Volleyja bodo po nesrečnih porazih v finalu pokala Slovenije in srednjeevropske lige v prvi četrtfinalni tekmi končnice Sportklub prve odbojkarske lige gostili Fužinar SijMetal.

Preberi več
Anže Malovrt/kolektiff

SLOVENCI V WAGRAIN PO NOVO ODLIčJE

Slovenski odbojkarji Danijel Pokeršnik, Tadej Boženk in Denis Robida bodo ta vikend nastopili na turnirju evropske serije v odbojki na snegu v avstrijskem Wagrainu, na katerem se bo v boj za najvišja mesta podalo 43 ekip iz 16 držav.

Preberi več
Peter Rovina

BLISKOVIT POVRATEK KOPRČANK MED ELITO

Po samo letu dni v 1B. državni odbojkarski ligi se Koprčanke že vračajo med elito. Igralke Luke Koper so v 1B. državni odbojkarski ligi suvereno opravile s tekmicami. Od 21 odigranih tekem so bile poražene zgolj enkrat.

Preberi več
Aleš Oblak

GREGOR ROZMAN ODHAJA Z MESTA PRVEGA TRENERJA

Zaradi zdravstvenih težav je z mesta prvega trenerja odbojkaric Calcit Volleyja odstopil Gregor Rozman. Klubsko zaupanje je užival šest sezon. Njegovo mesto bo zavzel Gašper Ribič.

Preberi več
klubski arhiv

ZNANE FINALISTKE MLADINSKEGA PRVENSTVA

V nedeljo smo pri dekletih dobili najboljše štiri ekipe, ki se bodo pomerile v finalu mladinskega državnega prvenstva in pa tudi polfinalne pare pri fantih. V soboto pa so se odigrale tudi tekme starejših deklic in dečkov.

Preberi več
Aleš Oblak

ROP: CILJ JE UVRSTITEV V POLFINALE

Bližajo se odločilne tekme sezone. Ekipa Hiša na kolesih Triglav se je vse leto potila, da je na koncu rednega dela po 21 odigranih tekmah osvojila 8 zmag, 23 točk in peto mesto na lestvici Sportklub 1.A DOL, s tem pa četrtfinalni obračun proti četrtouvrščeni Panviti Pomgrad.

Preberi več