Odbojkarska zveza Slovenije
 
ParaVolley Slovenia

DAN SLOVENSKEGA šPORTA IN FESTIVAL OKS

V petek in v soboto so v središču Ljubljane potekale aktivnosti v sklopu dneva slovenskega športa in olimpijskega festivala, na Kongresnem trgu pa se je bilo moč preizkusiti tudi v odbojki sede, ki je bila del predstavitve Odbojkarske zveze Slovenije.

Preberi več
VolleyballWorld

V ARNHEMU KONGRESI FIVB, CEV IN MEVZA

Nizozemska je ob bok svetovnemu prvenstvu za ženske gostila kongresa mednarodne in evropske odbojkarske zveze, hkrati so v Arnhemu potekali tudi sestanki conskih združenj. Veliko pozitivnih odzivov je prejela tudi OZS, tako na organizacijskem kot tekmovalnem področju.

Preberi več
CEV

SLOVENCI EP KONčALI NA 6. MESTU

Na zadnji tekmi na evropskem prvenstvu do 20 let, ki ga gosti Italija, so Slovenci morali priznati premoč Francozom, ki so slavili z rezultatom 3:2 (20, 16, -23, -21, 12). Naši fantje so prvenstvo končali na 6. mestu.

Preberi več
CEV

SLOVENCI BOLJšI šE OD FINCEV

Slovenski odbojkarji so na evropskem prvenstvu do 20 let, ki ga gosti Italija, vknjižili novo zmago. S 3:1 (21, 21, -23, 17) so na prvi tekmi v boju za 5. mesto odpravili Fince. Naši fantje se bodo jutri, ob 12.30, pomerili z zmagovalcem današnjega dvoboja med Češko in Francijo.

Preberi več
CEV

SLOVENCI PO PETIH NIZIH DO TRETJE ZMAGE

Slovenski odbojkarji do 20 let so se na evropskem prvenstvu, ki ga gosti Italija, veselili tretje zmage. S 3:2 (-19, 23, 20, -21, 12) so bili v 5. krogu boljši od Francozov. Naša reprezentanca bo v soboto odigrala prvo tekmo v boju za 5. mesto.

Preberi več
CEV

POLJAKI OD SLOVENCEV BOLJšI PO PETIH NIZIH

Slovenska reprezentanca do 20 let je morala na tekmi 4. kroga evropskega prvenstva do 20 let v Italiji po hudem boju priznati premoč Poljski. Naši fantje so klonili po petih nizih, z 2:3 (20, -19, 23, -19, -12), jutri pa jih čaka še zadnji obračun skupinskega dela proti Franciji.

Preberi več
Osebni arhiv

VETERANI ZMAGALI NA TURNIRJU V ROMUNIJI

Najstarejši del veteranske ekipe Slovenije v kategoriji 56+ je sodeloval na prijateljskem turnirju v Poiana Stampei v Romuniji in se domov vrnil z zmago.

Preberi več
CEV

EVROPSKA KONFERENCA S PETIMI SLOVENCI

V Skopju se je minuli vikend odvijala evropska trenerska konferenca, ki se jo je udeležilo pet slovenskih predstavnikov, sicer pa je na izobraževanju v Severni Makedoniji sodelovalo več kot 160 trenerjev in učiteljev z vsega sveta.

Preberi več
CEV

MLADI SLOVENCI BOLJšI TUDI OD SRBOV

Slovenska reprezentanca do 20 let si je na evropskem prvenstvu v Italiji priigrala že drugo zmago. Naši odbojkarji so bili prepričljivo, s 3:0 (18, 22, 11), boljši od Srbije. Jutri jih na prvenstvu čaka prost dan, v sredo pa se bodo pomerili s Poljsko.

Preberi več
ŠK Pomurje Deset

ZMAGA PANVITE POMGRAD V MOčNI KONKURENCI

Prvoligaški odbojkarski klub Panvita Pomgrad iz Murske Sobote je v okviru priprav na novo tekmovalno sezono v domači telovadnici Osnovne šole 1 organiziral tradicionalni turnir »Avto Rajh open« in hkrati 1. memorial Gorazda Giderja.

Preberi več