Odbojkarska zveza Slovenije

Notice: Undefined index: edit in /home/odbojka/public_html/stran.php on line 78

Notice: Undefined index: edit in /home/odbojka/public_html/stran.php on line 111
Untitled Document

POLETNI IN ZIMSKI OTROŠKI OLIMPIJSKI FESTIVALI


Notice: Undefined index: edit in /home/odbojka/public_html/stran.php on line 598
Olimpijski komite Slovenije- Združenje športnih zvez vsako leto organizira dva otroška olimpijska festivala. Septembrski v Ljubljani je namenjen poletnim in dvoranskim športom, februarski na Rogli pa je posvečen zimskim športnim panogam. Že več let se na obeh festivalih predstavlja tudi Odbojkarska zveza Slovenije, z odbojko in odbojko na snegu.
 
 
Otroci iz vse Slovenije na odbojkarskih igriščih lahko preizkusijo svoje sposobnosti in ugotavljajo, kako težko je pravzaprav »krotiti« odbojkarsko žogo. Vsako leto se spopadejo z drugačnim odbojkarskim poligonom, ga s svojo spretnostjo in iznajdljivostjo skušajo premagati in si tako prislužiti eno od nalepk v knjižici izzivov. Polna knjižica uspešno opravljenih izzivov namreč prinaša spominsko medaljo, za mnoge otroke prvo v športni karieri.
 
Otrokom pri izvajanju izzivov pomagajo priznani slovenski odbojkarice in odbojkarji, navadno reprezentantke in reprezentanti, ki svoje znanje in izkušnje z veseljem prenašajo na mlajše rodove. Ob izvajanju nalog otroke čaka obilico zabave, druženja in lepih trenutkov.
 
 
 

Notice: Undefined index: edit in /home/odbojka/public_html/stran.php on line 1186

Notice: Undefined index: edit in /home/odbojka/public_html/stran.php on line 1204

Notice: Undefined index: edit in /home/odbojka/public_html/gradnik_menu.php on line 6

ODBOJKA ZA VSE