Odbojkarska zveza Slovenije
 
Klemen Brumec

BRUMEN BO OD IGRALCEV ZAHTEVAL, DA UžIVAJO

Odbojkarji Calcit Volleyja bodo v sredo, ob 20. uri, v športni dvorani Kamnik, začeli svoj letošnji pohod v pokalu Challenge. Lani so v tem tekmovanju prišli do četrtfinala, letos bo njihov prvi nasprotnik Sporting iz Lizbone.

Preberi več
Klemen Brumec

V KOPRU POTRDITI NASTOP NA ZAKLJUčNEM F4

Moška ekipa Calcit Volleyja se je na zaključni turnir Pokala Slovenije že uvrstila, ženska mora to potrditi v sredo, ko jo v Kopru, ob 19.30, čaka povratna tekma z Ankaranom. Na prvi so s 3:0 (21, 13, 22) slavile branilke pokalnega naslova.

Preberi več
Alen Hadžić

JUTRI V TIVOLIJU RUSKI PRVAK

Po prvi tekmi v Berlinu prejšnji torek je pred slovenskimi prvaki nov evropski izziv, tokrat jim bodo na nasprotni strani mreže stali odbojkarji Kuzbassa Kemerovo. Čeprav ne veljajo za favorite, motivacijo in zalet Ljubljančanom dajeta domača dvorana in vsaj 2.000 gledalcev.

Preberi več
Jurij Kodrun

ODSLEJ SPORTKLUB PRVA ODBOJKARSKA LIGA

Odbojkarska zveza Slovenije in Sportklub sta z današnjim dnem sklenila pogodbo o sponzorstvu in prenosih tekem slovenskega odbojkarskega prvenstva do konca tekmovalne sezone 2022/23. Odbojkarsko prvenstvo se bo odslej imenovalo Sportklub prva odbojkarska liga.

Preberi več
Jurij Kodrun/Aleš Oblak

V SLOVENIJI EVROPSKO PRVENSTVO 2023?

Slovenija bo po vsej verjetnosti ena od kandidatk za organizacijo evropskega prvenstva v odbojki za ženske, ki bi ga leta 2023 gostila skupaj s Francijo, Belgijo in Nizozemsko. Pred tem mora OZS dobiti le še zagotovila deklet, da bo osredotočenost na ta cilj stoodstotna.

Preberi več
OK Maribor, OK Gorica

PRED MLADINCI IN MLADINKAMI LE šE FINALE

V državnem prvenstvu za mladinke in mladince smo minuli vikend dobili vseh osem finalistov, ki se bodo na zaključnih turnirjih podali v boj za državni naslov. Polfinalni obračuni so prinesli izjemne predstave mladih odbojkaric in odbojkarjev.

Preberi več
Aleš Oblak/Matic Eržen

DEKLETA ZNOVA NA VISOKI RAVNI

Slovenski reprezentanti in reprezentantke so minuli vikend v tujih prvenstvih spet odigrali tekme rednega dela, znova so bila nekoliko bolj v ospredju naša dekleta, ki še naprej puščajo pečat v svojih klubih.

Preberi več
FIVB

ZAKLJUčNI TURNIR POKALA SLOVENIJE V KAMNIKU

Zaključni turnir tekmovanja za Pokal Slovenije za sezono 2019/20 bo gostil Kamnik. V boj za pokalno lovoriko se bodo podale po štiri najboljše ekipe v moški in ženski konkurenci, naslov prvakov pa bosta branila ACH Volley Ljubljana in Calcit Volley.

Preberi več
Darko Pucelj

ATK GROSUPLJE - FORMIS 3:2

Konec dober, vse dobro, bi lahko rekli za sobotno tekmo, v kateri so Grosupeljčanke po preobratu slavile tesno zmago nad mladimi igralkami Formisa, ki so se na koncu zasluženo veselile prve točke v letošnjem prvenstvu. ATK Grosuplje - Formis 3:2 (-24, -22, 19, 24, 12).

Preberi več
Klemen Brumec

DOBRA POPOTNICA ZA POKAL CHALLENGE

Odbojkarji Calcit Volleyja so v vnaprej odigrani tekmi 15. kroga srednjeevropske lige doma premagali Mladost Brčko s 3:1 (13, 15, -22, 23). To je bila tudi njihova zadnja preizkušnja pred sredino tekmo v prvem krogu pokala Challenge.

Preberi več